Saturday, 20 April 2024
Home / southpark kolikkopeli

southpark kolikkopeli

South Park-videoslotin esittely

South Park-videoslotti on ”platinasvideoslotti”, joka pohjautuu eeppiseen aikuisten animaatiosarjaan, ja se on täynnä erityisiä peliominaisuuksia, sekä tietenkin tyypillistä South Park-huumoria.

South Park-videoslotin pelispeksit

  • Palautusprosentti: South Park-videoslotin teoreettinen palautusprosentti on 96,7%
  • Kasinopelityyppi: Videoslotti
  • Videoslotin tyyppi: 25 voittolinjaa viidellä erillisellä rullalla kolmella rivillä
  • Peliominaisuudet: symboleita korvaavat wildit, sticky wildit, ilmaisia pyöräytyksiä, bonuspelejä ja lisätoimintoja

South Park-videoslotin peliopastus

South Park on videoslotti, joka koostuu viidestä erillisestä rullasta kolmella rivillä, sekä 25:stä voittolinjasta. Sekä voittolinjat että panosten arvot ovat säädettävissä, ja voittolinjat kulkevat reunimmaisesta vasemmasta oikeaan. Videoslotissa on useita erityisiä peliominaisuuksia, esim. wildit, sticky wildit, ilmaispyöräytykset, 4 bonuspeliä ja 3 lisätoimintoa.

Symboleita korvaavat wildit

Pääpelissä, sekä Kyle Bonus Spinseissä, saattaa ilmaantua normaaleja wildeja. Wild-symbolit korvaavat kaikki muut symbolit, paitsi bonussymbolit, voittolinjojen luonnissa.

Cartman-lisäominaisuus ja Beefcake Wild

Beefcake Wild ilmestyy Cartman-lisäominaisuudessa, ja se koostuu 3 x 3 wild-symbolin laatasta rullilla 2, 3 ja 4, ja siten peittää kokonaisen rivin. Beefcake Wild korvaa kaikki muut symbolit paitsi bonuspelisymbolit.

Terrance and Phillip-lisätoiminto

Terrance and Phillip-lisätoiminnon aikana 3 wild-symbolia sijoittuvat satunnaisesti rullille 2, 3 ja 4.

Mr. Hankey-lisätoiminto

Mr. Hankey-lisätoiminnossa 3 wild-symbolia sijoittuvat satunnaisesti rullille 1, 3 ja 5, sekä ilmaantua saattaa vielä 1-2 wild-symbolia.

South Park-videoslotin bonuspelit

South Park-videoslotissa bonuspelin käynnistää 2 normaalia bonussymbolia rullilla 3 ja 4, sekä erityinen bonussymboli (yksi South Parkin neljästä päähahmosta) rullalla 5. 5-rullalla oleva symboli määrittää mikä bonuspeli käynnistyy.

Kyle Bonus Spins

Kyle Bonus Spins takaa sinulle 10 ilmaispyöräytystä, joiden aikana voit voittaa lisää ilmaispyöräytyksiä. 5-rullalla ilmestyy mahdollisesti Ike Wild, jolloin Kyle potkaisee Ikeä tuoden sinulle 3 ylimääräistä bonuspyöräytystä, nostaa kerrointa jopa x10 asti, tai tuo rahavoiton. Kyle Bonus Spins päättyy heti, kun ilmaispyöräytykset loppuvat.

Stan Bonus Spins

Stan Bonus Spins-moodin aktivoituessa Stan oksentaa Wendyn päälle, luoden sticky wildeja. Sticky wildit ”liimaantuvat” rullille kahden uusintapyöräytyksen ajaksi. Stan Bonus Spinsin aikana voi ilmestyä ylimääräisiä sticky wildejä, ja Stan Bonus Spins-moodi pysyy aktiivisena niin kauan kun sticky wildejä on rullilla.

Cartman Bonuspeli

Cartman Bonuspelin auetessa sinun täytyy suihkuttaa puskiin vaahtoa löytääksesi piiloutuneet hipit. Jokaisesta hipistä saa rahavoiton, ja jos löydät 2 hippiä samasta puskasta, voittosi tuplaantuvat kertoimella x2. Jos löydät rokkarin, peli alkaa alusta ja voit yrittää uudelleen. Jos vahingossa suihkutat vaahdolla poliisia, saat kertavaroituksen, ja jos sama toistuu, Cartman Bonuspeli päättyy.

Kenny Bonuspeli

Kenny Bonuspelissä sinun täytyy ohjata Kenny tien toiselle puolelle erilaisten alueiden lävitse tappamatta häntä. Nämä alueevat ovat: rahavoittoalue, kerroinalue ja vaara-alue. Rahavoittoalue antaa sinulle ainoastaan rahavoittoja. Kerroinalueella on erilaisia kertoimia, ja vaara-alueella on (rahavoittojen lisäksi) ansa, joka aiheuttaa Kennylle onnettomuuden. Sinulla on 3 elämää, eli 3 onnettomuuden jälkeen Kenny kuolee päättäen Kenny Bonuspelin. Jos onnistut pääsemään tien toiselle puolelle, saat 2500 kolikon bonuksen.

South Park-videoslotin panosrajoitukset

South Park-videoslottia pelataan 10 erilaisella panostasolla ja 5 erilaisella kolikkoarvolla, joka on 0,01-0,50 €.
Panostaso on jokaisella pyöräytyksellä panostamiesi kolikoiden määrä, joka South Park-videoslotissa on 50-500. Kolikkoarvo on yhden kolikon arvon rahamäärä. Eli panostaso kerrotaan pelaamiesi kolikoiden määrällä, joka määrittelee panoksen kokonaisarvon per pyöräytys.

South Parkissa valittavissa olevat kolikkoarvot ovat: 0.01 €, 0.02 €, 0.05 €, .10 €, 0.20 € ja 0.50 €. Kun kerrot panostason voittolinjojen ja kolikkoarvojen kanssa, voit laskea South Park-videoslotin minimi- ja maksimipanokset.

Minimipanos: panostaso 1 x 25 voittolinjaa x kolikkoarvo 0.01 € = 0.25 €
Maksimipanos: panostaso 10 x 25 voittolinjaa x kolikkoarvo 0.50 € = 125 €

Voittotaulukko / Voittosuunnitelma

Nähdäksesi oletko voittamassa jotain, tai mitkä symbolit ovat osa voittoyhdistelmää, voit katsoa voittotaulukkoa. Voittotaulukko näyttää kaikki kolikkovoitot kaikista yhdistelmistä voittolinjalla. Kuten aikaisemmin mainittiin, voittolinja kulkee aina vasemmalta oikealle. Voit katsoa voittotaulukkoa klikkaamalla PAYTABLE-nappia. Tämä nappi löytyy ruudun vasemmasta alareunasta. Vain korkeimmista voitoista voittolinjalla maksetaan. Kun voittoja on useammalla kuin yhdellä voittolinjalla, ne lasketaan yhteen.

South Parkin peliasetukset

Kuten kaikissa muissa Netentin videosloteissa, myös South Parkissa on erilaisia peliasetuksia joita voit säätää mieleiseksesi. Näihin kuuluu 4 ikonia peliruudun vasemmassa alareunassa. Niistä voit säätää äänen päälle tai pois, avata pelisäännöt ja kääntää automaattipelin päälle, jolloin sinun ei tarvitse klikata pyöräytyspainiketta joka kerta.

South Park-videoslotin ohjeet

South Park-videoslotissa on samat kontrollinapit kuin muissa Netentin videosloteissa. Näillä napeilla voi säätää videoslotin toimintaa.
PYÖREÄ KESKINAPPI: Pyöreä keskinappi aloittaa pyöräytyksen valitsemallasi panostasolla ja kolikkoarvolla.
BET LEVEL: Panostaso asettaa panosten tason (kolikoiden määrä per voittolinja.)
AUTOPLAY: Tämä nappi aktivoi automaattipelin.
MAX BET: Tämä nappi sallii sinun automaattisesti käyttää suurimman valitun kolikkoarvon panostasoa.
COIN VALUE: Tämä nappi antaa sinun säätää kolikon arvoa.

Share