Thursday, 13 June 2019
Home / Slottiautomaatti bonuskierrokset

Slottiautomaatti bonuskierrokset

Slotti-automaatti bonuskierrokset

Yksi video tai oikeita slottien kiinnostavimmista osista on mahdollisuus pelata bonuksia. Nämä voivat olla monenlaisia ​​ylimääräisistä kierroksista ylimääräisiin peleihin riippuen siitä, millaista slotti muunnelmaa pelaat. Nämä bonukset antavat sinulle mahdollisuuden lisätä voittoa. Vaikka käytettävissä olevat bonukset ovat käytännössä rajoittamattomia, tässä on ohjeita joihinkin yleisimpiin bonuksiin, joita kohtaat lähtöhetkellä.

Bonuspelit

Useimmissa video-sloteissa on bonuspeli, joka on sidottu peliautomaatin teemaan jollain tavalla. Nämä pelit alkavat usein tiettyjen symbolien esiintymisellä ja antavat pelaajille mahdollisuuden ansaita ylimääräisen voiton. Se on näiden bonuspelien läsnäolo, jotka tekevät sloteista niin suosittuja, koska ne lisäävät hauskuuden lisää hauskaa peliin. Peliaikaisten pelaajien suosituimmat bonuspelit sisältävät usein ne, jotka ovat sidoksissa elokuvan teemaan (peliautomaatin versio elokuvasta).

Kaskadit

Tämäntyyppisessä bonus tilanteessa palkka rivillä symbolit korvataan eri symboleilla, jotka putoavat näytön yläosasta. Kun osuma on luotu, ne katoavat, ja tyhjä aukko täytetään uusilla symboleilla, jotka tulevat näytön yläosasta. Uudet symbolit toimivat usein “villeinä”, jotka moninkertaistavat voittoja ja lisäävät voittoa. Joko pelaaja voittaa Kaskadin, se voi perustua sekä riviin että kerroinbonukseen, joka on myönnetty useiden kierrosten jälkeen.

Ilmainen kaikille

Jotkut lähtöpaikat tarjoavat ilmaisia ​​mahdollisuuksia. Tällaisessa bonustapahtumassa pelaajat voivat valita useista erilaisista piilotetuista bonuksista (ilmaisista pyörityksistä kertoimiin) tietyn aikarajan sisällä. On kuitenkin kiinni: Loukkaantuminen mysteeri-bonusmahdollisuuksien ärsytyksestä on yksi valinta, joka lopettaa bonuskierroksen – et vain tiedä mikä se on. Vapaa kaikille, jotka pelaavat usein useilla kierroksilla, ja mitä enemmän pelin loppuvalintoja on olemassa, sitä enemmän voitot ovat bonukset.

Ilmaiset kierrokset

Joissakin rulla sloteissa pelaavat pelaajat voivat ansaita ilmaisia ​​pyöriä bonustapahtuman muodossa. Pelaajille maksetaan yleensä ilmainen pyöräytys tai pyörii sen jälkeen, kun he ovat ansainneet tietyn määrän kolikoita. Ilmaisen pyöritystoiminnon voi kuitenkin myös käynnistää, kun tietyt symbolit ilmestyvät. Pyöräytykset ovat ilmaisia ​​siinä mielessä, että kolikkoa ei vähennetä soittimesta niiden ottamiseksi. Joissakin tapauksissa ylimääräisiä ilmaiskierroksia voi laukaista, kun soitin pyörii ilmaiseksi.

Pidä ja pyöräytä

Vaikka rullien pyöritettäessä lähtöpaikkoja pelaavat satunnaislukugeneraattori, hold ní spin -bonustapahtuma antaa pelaajille mahdollisuuden manipuloida laitetta. Pidä ja pyöräytä -pelissä pelaajat voivat pitää tiettyjä rullia samalla kun komentavat muita pyöräyttämään nopeammin, mikä vaikuttaa tuloksiin ja mahdollisesti suuremman voiton pisteeseen.

Monitasoinen

Monitasoisilla bonuksilla varustetuissa sloteissa pelaajilla on mahdollisuus lisätä niiden bonuskierrosten lukumäärää, joita he saavat pelata. Kun pelaaja kohtaa bonustapahtuman ja tekee hyvin, hän jatkaa siirtymistään peräkkäisiin tasoihin, kunnes tietyn tason saavuttaminen ei onnistu.

Valitse laatikko

Tässä yksinkertaisessa bonuspelissä pelaajat saavat valikoiman laatikoita, ja heitä kehotetaan valitsemaan yksi. Jokainen laatikko sisältää piilotetun palkinnon. Jotkut videoslotit sisältävät jopa monitasoisia poimintoja, joissa pelaajalla on mahdollisuus edistyä eri tasoilla, ansaitsemalla suurempia palkintoja tai kertojia, kun he tekevät hyvin. Tämä bonus on jopa samanlainen kuin ilmainen kaikille, sillä mikä on kunkin laatikon sisällä, se on mysteeri pelaajalle, kunnes se avataan.

Valitse se

Valitse se on lautapeli-tyylinen bonuskierros, jossa pelaajat pyörivät rullalle tai rullataan kuolla osoittaen, kuinka paljon he voivat siirtyä virtuaalisen pelipöydän eteen. Mitä enemmän siirrät korttia pitkin, sitä suuremmat ovat palkinnot, joihin olet oikeutettu. Nämä kierrokset tapahtuvat sen jälkeen, kun pelaajat ovat käynnistäneet bonuspotti tilaisuuden ansaitsemalla tietyn määrän kolikoita tai laskemalla tietyn symbolin.

Raaputuskortti

Samaan tapaan kuin arpakortit, joihin ostamasi osallistuvat arpajaisiin, peliautomaattipelien raaputuspeli antaa pelaajille mahdollisuuden poistaa “raaputus” -paneeleista nähdäksesi, onko pelaaja voittaja. Mitä palkintoa, kuten vastaavia symboleja, ei erota peli peliin. Jotkut naarmuupelit lisäävät jopa kertoimia ja näin ollen voittoja.

Rullat

Rullan sloteissa olevilla liukusäädinkuvakkeita voidaan siirtää pelaajille eri paikan rivillä tai vaihtaa erilaisen palkkajonon symbolin kanssa. Tämä bonus-tapahtuma voi auttaa pelaajia huomattavasti, koska se voi mahdollisesti antaa heille mahdollisuuden luoda voittavan yhdistelmän, jota ei ole alun perin. Käytettäessä strategisesti strategiaa, liukusäätimet voivat auttaa slotti-pelaajia suuressa määtin.

Pyörivät pyörät

Suosittu bonustapahtuma, pyörivä pyörä on peli, joka vie eri nimet, kun sitä tarjotaan bonusalueeksi. Kuten nimestäkin käy ilmi, pelaamisen kaikkien pelaajien on tehtävä pyörän pyöriminen. Jos pyörän osoittaja ilmoittaa palkinnon pelaajat ansaitsevat. Tämä bonustapahtuma on yleensä saatavilla vain videosloteissa.

Villit (Jokerit)

Vaikka bonuspeli sinänsä ei ole, Villit on eräänlainen bonustapahtuma, joka voi olla erittäin edullinen pelaajille. Kun villi kuvakkeet näkyvät voittolinjalle, ne voidaan korvata minkä tahansa symbolin avulla, jonka haluat saada voittavan yhdistelmän ja ansaita voiton. Joissakin tapauksissa villit voivat toimia myös kertojina, mikä lisää voittoja.

Y: n X.

Peliautomaattien avulla voit pelata X: n Y-bonuspeliä, kun rullissa näkyy tietty määrä erityisiä symboleja. Tämä käynnistää bonuspelin, jossa voit valita yhden tai useamman objektin (riippuen variaatiosta) ja annetaan voitot, jotka on sidottu toisiinsa. Joissakin tapauksissa X: n Y: ssä on useita tasoja – pelaajien on täytettävä kukin taso onnistuneesti ennen siirtymistä peräkkäiseen.

Share