Saturday, 24 August 2019
Home / Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot (”Ehdot”)

Viimeksi päivitetty: 22. tammikuuta 2018

Lue nämä käyttöehdot (”ehdot”, ”käyttöehdot”) huolellisesti ennen kuin käytät http://kolikkopelitnetissa.net -verkkosivua (”palvelu”), jota operoi kolikkopelitnetissa.net (”me” tai ”meidän”)

Palveluun pääsy ja sen käyttö riippuu näiden ehtojen hyväksymisestä ja niiden noudattamisesta. Nämä ehdot pätevät kaikkiin vierailijoihin, käyttäjiin sekä muihin, joilla on pääsy palveluun tai käyttävät sitä.

Vieraillessasi tai käyttäessäsi palvelua sitoudut noudattamaan näitä ehtoja. Jos et hyväksy jotain ehtojen kohtaa, et voi silloin käyttää palvelua. Käyttöehtojen malli kolikkopelitnetissa.net:lle.

Linkit muille verkkosivuille

Meidän palvelumme saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivuille tai palveluihin, joita kolikkopelitnetissa.net ei omista tai kontrolloi millään tavalla.

Kolikkopelitnetissa.net:llä ei ole mitään valtaa kolmansien osapuolten verkkosivustoilla tai palveluissa, eikä se ota mitään vastuuta näiden sivujen sisällöstä, yksityisyysehdoista tai toiminnoista. Lisäksi vahvistat ja hyväksyt, että kolikkopelitnetissa.net ei ole vastuullinen tai velvollinen, suoraan tai epäsuorasti, mistään vahingosta tai tappiosta, jonka on aiheuttanut tai oletetaan aiheuttaneen yhdessä tai erikseen mihin tahansa sisältöön, tuotteisiin tai palveluihin luottaminen, näiden verkkosivujen tai palveluiden kautta.

Me suosittelemme vahvasti, että luet kaikkien käyttämiesi kolmansien osapuolien sivustojen tai palveluiden käyttöehdot sekä yksityisyysehdot.

Sovellettava laki

Näihin ehtoihin sovelletaan ja tulkitaan Suomen lakeja, mahdolliset konfliktit ratkaistaan Suomen lain mukaan.

Meidän epäonnistumisemme valvoa näiden ehtojen oikeuksia tai täyttymistä ei tarkoita noiden oikeuksien vastuusta vapautumista. Jos tuomioistuin pitää jotakin näiden ehtojen kohtaa pätemättömänä tai toimeenpanokelvottomana, muut ehtojen kohdat pysyvät silti voimassa. Nämä ehdot sisältävät koko sopimuksen meidän kanssamme koskien meidän palveluamme, ja ne syrjäyttävät ja korvaavat muut sopimukset mitä meillä saattaa olla palvelua koskien.

Muutokset

Me omaamme oikeuden, oman harkinnan mukaamme, muokata tai korvata näitä ehtoja milloin tahansa. Jos muutokset ovat merkittäviä, me yritämme ilmoittaa vähintään 30 päivää aikaisemmin ennen uusien ehtojen voimaan astumista. Päätämme oman harkintamme mukaan, mikä määritellään merkittäväksi muutokseksi.

Jatkaessasi palvelun käyttöä uusien ehtojen tultua voimaan, sitoudut noudattamaan uusittuja ehtoja. Jos et hyväksy uusia ehtoja, älä jatka palvelun käyttöä.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää ehdoista, ota meihin yhteyttä.

Share