Saturday, 24 August 2019
Home / foxin wins

foxin wins

Foxin Wins slottipelin arvostelu

NextGen -ohjelmistotuottaja julkaisi Foxin Wins Againin, uhkapelin joka keskittyy törkeän rikkaaseen kettuun. Rullien taustalla on tyyni meri, ja slotissa itsessään on SuperBet-toiminto, jossa ketunpoikaset hyppäävät ja muuntavat symbolit wildeiksi. Mutta tämän slotin oikea vetonaula on ilmaiskierros-toiminto.

Kuinka pelata ja voittaa Foxin Wins Again -slotissa?

un pelaat Foxin Wins Again -ilmaisslottia, sinulla on 50 voittotapaa viidellä rullalla. Silmällä kannattaa pitää Foxin – Wildeja, ne ovat nimittäin tämän laivan ruorissa. Siitä huolimatta pelissä esiintyy myös scatter-merkit ja SuperBet-toiminto. Jälkimmäinen on toiminto, jolla voit nostaa panoksesi tasoa ja saada siten enemmän wildeja. Kettu voi pyöräyttäessäsi hypätä ruudulle ja lisätä wildin kasvattaen mahdollisuuttasi saada rullille voittoyhdistelmä. Esimerkiksi, voit saada yhdellä pyöräytyksellä viisi wildia ja sinulle annetaan 2000 kolikkoa palkinnoksi.

Ilmaiskierrokset aktivoituvat scatterit saadessasi. Scatter-symbolit ovat Kulta ja Pata. Jos keräät jompaakumpaa ikonia kolme tai enemmän, saat 10 kierrosta. Jokainen voitto tuplataan ilmaiskierrosten aikana. Satunnaisessa bonustoiminnossa kohtaat Leprechaun Shake Downin, joka laukeaa satunnaisesti ja siirtää sinut uuteen ruutuun. Pelissä jahtaat haltijaa ja tavoitteesi on saada se kiinni. Kun haltija on napattu, ravistele sitä kunnes se antaa sinulle kolikkoja palkinnoksi.

Toinen bonustoiminto on Foxy Funds-ikoni, joka voi laueta voitonmaksun jälkeen. Ikonin ilmestyessä saat lisävoittoja symbolien muuttuessa wildeiksi. Jos käytät SuperBet-toimintoa, sinulla on mahdollisuus saada enemmän wild-symboleja pystyessäsi toimittamaan ruudulle enemmän ketunpoikasia. Aktivoidaksesi tämän toiminnon sinun täytyy panostaa lisää jokaisella kierroksella käyttämällä liukuvaa vipua.

Vedonlyönnin yksityiskohdat

Voit asettaa minimipanoksen 0,01 – 2 pelatessasi Foxin Wins Again -slottikonetta. Juuri tässä uhkapelissä maksimipanos voi olla 50 kolikkoa per kierros, ja se sisältää SuperBetin. Tämä on yksi niistä syistä miksi tätä pidetään pienen uhan pelinä, sillä se antaa voittoja usein. Vaikka bonustoimintoja ei ole helppo aktivoida, löysät voitonmaksut hyvittävät sitä. Tässä lisää tietoa pelistä:

Voittolinjoja: 50
Rullia: 5
Kolikkojen kokonaismäärä: 50
Jackpot: 5000
Ilmaiskierrokset: 10-20

Kuten yleensä, sinun kannattaa pelata ensin ilmaiseksi netissä Foxin Wins Again -slottia ennen kuin lyöt vetoa ja uhkapelaat oikeasta rahasta. Sillä tavoin varustat itsesi tiedolla kuinka voittaa enemmän. Monet pelaajat pitävät peliä yhtenä parhaista kolikkosloteista netissä. Etkä sinä tule olemaan poikkeus.

Sinun pitäisi määrittää pelatessasi paljonko olet valmis häviämään ilman, että se vaikuttaa maksukykyysi. Ja mikä tärkeintä, sinun pitää pystyä lopettamaan vielä huipulla ollessasi.

Meidän tuomiomme

Joidenkin asiantuntijoiden mielestä pystyt kertomaan panoksesi viidellä, sillä useat wildit antavat sinulle upeita voittoja. Siitä huolimatta on kuitenkin vaikeaa todistaa tällaisia oletuksia. Kukaan ei kuitenkaan voi kieltää sitä faktaa, että mitä enemmän wildeja on pelissä, sitä hauskempaa se on. Vaikka Foxin Wins Again -slotin uhkapelitoiminto voi kasvattaa voittojasi, sinun kannattaa vältellä sitä, sillä saat helposti tuhlattua tähän rahasi.

Tätä viihdyttävää NextGen -slottia voi pelata Slotozillan verkkosivuilla. Hauskaa tässä on se, että voit tuplata panoksesi bonustoiminnoilla, sekä saada 150$ rekisteröitymällä tai vastaanottaa lisäksi 100$ lyödessäsi vetoa.

Share