Tuesday, 18 June 2019
Home / divine fortune

divine fortune

Divine Fortune progressiivinen slotti

Alle kuukausi kahden uusimman julkistuksensa jälkeen Netent ilmoittaa uusimmasta luomuksestaan, Divine Fortunesta, joka päätyy kasinoille tammikuun 2017 lopulla. Toiminnantäyteisen ja äärimmäisen viihdyttävän Warlords: Crystals of Powerin™, sekä hieman ”vaisumman” Secret of the Stonesin jatko-osan jälkeen, jonka Netent todella luovasti nimesi Secrets of Christmasiksi, olen innolla odottanut mitä ruotsalaisella pelistudiolla on seuraavaksi tarjolla. Uutiset ja juorut uudesta progressivisesta slotista kuulostivat lupaavilta, joka ei voi tarkoittaa muuta kuin mahdollisesti suuria ja elämää muuttavia voittoja.

Tämä tapahtui ennen kuin pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan Divine Fortuneen, joka ei oikeastaan tehnyt minuun vaikutusta. Kreikkalainen mytologia on tarjonnut meille joitain superjännittäviä pelejä kuten NextGenin Medusa ja WMS:n Zeus-sarja, mutta siitä huolimatta nähdessäni pelin ensimmäistä kertaa mieleni täyttyi miellyttävällä kärsimättömyydellä. Pelaan jumalten kanssa, ajattelin, vain pettyäkseni kun luin voittotaulukkoa ensimmäisten sadan pyöräytyksen aikana. Linjavoitot ovat todella alhaiset, vain 3-30 x panos, elleivät ne kasva Falling Wilds-ominaisuuden ansiosta. Ilmaiskierroksilla ei ole kertoimia, eikä niitä voi aktivoida uudelleen.

Luonnollisesti herää kysymys, että miksi pelaisin tätä slottia? Täytyy vain pitää sormet ja varpaat ristissä, että seuraavalla pyöräytyksellä osuisin Mega Jackpottiin, koska kaikki muu on varmaa häviötä. Netent älykkäästi laitti pelin maksamaan usein pieniä voittoja jotka venyttävät balanssia ja peliaikaa, joka tarkoittaa sitä ettei joku voi vain helposti lähteä valtava 500-kertainen voitto taskussaan pelaamalla tavalliseen tapaan.

Mutta sitten asiaan. Divine Fortune on 5-rullainen, 3-rivinen, 20-linjainen (kiinteä) slotti, jossa on bonuspyöräytys, Falling Wild-uudelleenpyöräytys, Wild-on-Wild-ominaisuus jossa wildit laajenevat kattamaan koko kelan ja lopulta progressiivisen jackpotin bonuspelin. Ja tässä onkin ensimmäinen sudenkuoppa: mini- ja pääjackpotit, jotka laukeavat bonustoiminnon aikana, ovat kiinteät 20x- ja 100x-panoksella ja vain Mega Jackpot on oikeasti progressiivinen, johon menee jokaisesta panoksesta 3.7%. Netent lisäksi ilmoittaa Mega Jackpotin voittomahdollisuuden olevan sidoksissa panoksen kokoon, joka taas ei ole kovin pelaajaystävällistä pienillä tai keskinkertaisilla panoksilla pelaaville. Lisäksi sen alkuarvo on vain 10 000 £/$/€,joten on todella epätodennäköistä nähdä samanlaisia voittoja kuin Mega Fortunessa/Netent tai Mega Moolahissa/Microgaming. Uskon, että jackpotit ovat korkeita 5-numeroisia tai alhaisia 6-numeroisia. Kuitenkin sellaisia summia jotka kuka tahansa pelaaja ottaisi mielellään itselleen, vaikka ne eivät olekkaan niitä paljon haluttuja jackpot-miljoonia.

Divine Fortune Progressive speksit

Falling Wilds Re-Spins

Mihin tahansa kohtaan millä tahansa kelalla laskeutuva Pegasus laukaisee Wildin uudelleenpyöräytyksen kierroksen voiton maksamisen jälkeen. Wild siirtyy jokaisella uudelleenpyöräytyksellä uuteen paikkaan kunnes se katoaa ruudulta, antaen pelaajalle mahdollisuuden useisiin voittoyhdistelmiin. Useat yhteydessä olevat wildit on halutuin tilanne, sillä se takaa voittoyhdistelmiä jokaisella uudelleenpyöräytyksellä. Kelat pyörähtävät vielä kerran sen jälkeen, kun viimeinen wild on tippunut näytöltä pois.

Wild-on-Wild -ominaisuus

Uudelleenpyöräytyksessä siirtyvän wildin alle laskeutuva wild laukaisee Wild-on-Wild -ominaisuuden. Pegasus laajenee peittäen koko kelan, ja saat 3 uudelleenpyöräytystä joissa Pegasus siirtyy yhden kerran jokaisella pyöräytyksellä, kunnes se katoaa.

Omasta mielestäni tämä on ainut hetki, jolloin slotista on mahdollista voittaa muita suuria voittoja Mega Jackpottia lukuunottamatta. Kaksi tai jopa kolme yhteydessä olevaa wildia keloilla kolmen uudelleenpyöräytyksen ajan takaavat hyvät voitot jokaisella pyöräytyksellä

Ilmaiskierrokset

3, 4 tai 5 scatter-symbolia missä tahansa peliruudulla laukaisevat ilmaiskierrokset. Pelaaja saa 5, 8 tai 12 ilmaiskierrosta, riippuen scatter-symbolien määrästä. Jokainen Pegasus-wild muuttuu Wild-on-Wild -ominaisuudeksi, jotka antavat mahdollisuuksia useampiin voittoyhdistelmiin. Mutta, kertoimia ei kuitenkaan ole, eikä ilmaispyöräytyksiä voi uudelleenkäynnistää, joten bonuskierros ei ole kovinkaan jännittävä.

Jackpot-bonuspeli

Aina kun Wil-on-Wild -ominaisuus on aktiivinen ja kultakolikot laskeutuvat mihin tahansa pelinäytöllä, ne siirtyvät peli-ikkunan oikeassa reunassa olevaan vaasiin, saaden yhden valoista loistamaan. Keräämällä vähintään kolme kolikkoa ominaisuuden ollessa aktiivinen, käynnistyy Jackpot-bonuspeli.

Kerätyt kolikot sijoittuvat sattumanvaraisesti keloille, ja saat 3 pyöräytystä. Joka kerta kun toinen kolikko laskeutuu mihin tahansa ruudulla, lahjoitetaan sattumanvarainen bonussumma väliltä 10-200 x panos, ja pyöräytysmäärä resetoituu jälleen kolmeen. Kolikot ovat sitkeitä saada bonuspelin aikana, ja tarkoitus on saada 1, 2 tai kaikki 3 riviä kolikoilla. Peli päättyy, jos kolikoita ei laskeudu kolmen pyöräytyksen sisällä.

Yhteenveto

Divine Fortune slotissa on kolme progressiivista, joiden maksimi jää luultavasti paljon pienemmäksi kuin Mega Fortunessa sen pienen 1000 krediitin takia, mutta se jättää silti monien muiden slottien kiinteät jackpotit varjoonsa. Wild-ominaisuudet ovat upeita ja kolmen pyöräytyksen ominaisuus on todella arvokas. Kyllä, me myönnämme, että peruspeli on useimmiten hieman karu mikäli wild-uudelleenpyöräytykset eivät ole puolellasi, mutta se on keskivertoisesti tuottoisampi kuin Jack and the Beanstalk-slotti, ja ystävällisempi lompakolle vaihtelevuutensa takia. Peli on yksi NetEntin suosituimmista sloteista, ja mikäli Divine Fortunelle antaa mahdollisuuden, se saattaa osoittautua odottamattomaksi hitiksi.

Share